Linda Overes
Hoi Joke. Do you rem...


Roel
Lieve Joke je hebt m...


Nellie(Nelleke)
Lieve Joke, Ik ben ...


Jolanda Derksen
lieve Joke 20 jun...


Esther Verbunt
Wat ben je toch een ...


Gastenboek

Plaats bericht

Linda Overes

Hoi Joke. Do you remember. Linda en Esther bij jou op bezoek. 1-11 vliegen we naar New Zealand voor onze DNA. Dat je ons vertelde dat we nog een zus hebben zullen we snel ontdekken. Je krijgt bericht hoor. Groetjes Lindaovapumod

Roel

Lieve Joke je hebt meerdere keren veel voor mij kunnen betekenen. Je bracht zelfs een lieve relatie op mijn pad die na het verlies van mijn vrouw mijn leven weer kleur gaf. Helaas voel ik nu dat dit geen blijvende verbintenis zal zijn. Er moet veel veranderen bij haar en daar kan ik haar niet meer bij helpen. Maar toch geef je me steeds weer dat warme geruststellende gevoel. Ik waardeer je oprechtheid en eerlijkheid zeer! Ik kan heel goed bij je terecht voor hulp en steun. Dank daarvoor.

Nellie(Nelleke)

Lieve Joke,
Ik ben gisteren voor het eerst bij je geweest en zou je zoveel willen zeggen maar de juiste woorden schieten mij te kort.
Ik wil je uit diep van mijn hart tegen je zeggen hoe een bijzonder en super lieve vrouw jij bent en mij zo ontzettend goed hebt geholpen om verder te kunnen gaan zodat ik hierna eindelijk kan gaan helen. Ik wil heel graag jou hierbij nogmaals heel graag bedanken voor alles lieve Joke.
Met heel veel liefs van Nelleke en Frans -x-

Jolanda Derksen

lieve Joke

20 juni heb ik een consult bij je gehad, het voelde meteen goed en ik was niet zenuwachtig, duidelijk omschreef je me dierbare die zijn overleden, en dat kon je niet weten. ik vond het heel bijzonder en speciaal en ik zat er helemaal vol van, zo vond je het ook niet erg dat ik het geprek deed opnemen zodat ik thuis nog een keer kon luisteren.
Het was voor mij voor de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
dag lieve Joke tot de volgende keer en dan neem ik mijn kinderen mee.


Esther Verbunt

Wat ben je toch een toppertje om mij altijd weer het vertrouwen te geven dat het goed komt. Het is zo fijn dat je iemand hebt die met je meedenkt. Bedankt lieve Joke!!!

Karin hertogs

Vandaag een sessie gehad. Wat een bijzondere ervaring! Een mooie vrouw met een speciale gave die mij en mijn zus verder helpt in het verwerken van ons verdriet!

Andrea Haasheuvel

Lieve Joke, helaas trof ik jou niet aan op de beurs in Rijswijk afgelopen weekend. Ik ben bij jouw vervangende collega gaan zitten, zonder verwachtingen, maar wat een klasse consult kreeg ik van haar zeg! Cécile Degoedt heette ze en ik ga zeker eens een privéconsult volgen in jullie praktijk. Top! Liefs, Andrea

Margriet van Kesteren

Lieve Joke, via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk danken voor jouw uitstekende consult en lieve woorden. Zij raakten me diepen hebben me veel aanknopingspunten gegeven. ook fijn dat je zo nuchter bent, anderen zijn vaak erg zweverig, maar jij niet. Dat maakt het consult elke keer weer speciaal. Dank je, Margriet.

Geertje van der Benne

Lieve Joke, hartelijk dank voor je mooie en zuivere consult. Blijft me verbazen hoe jij elke keer weer zo'n mooi contact legt met mijn overleden familieleden en zulke specifieke details doorkrijgt, die niemand kan weten. Heel bijzonder. Super bedankt, je bent een lieverd.

Liefs, Geertje.

Marie-José

Lieve Joke, dank je voor de mooie reading afgelopen zondag (31 jan.). Ik ben hier heel erg blij, veel bevestigingen gekregen. Door het verdriet heen ook veel blijdschap.Je bent een schat.
Dikke knuffel.
liefs Marie-José

Arjan Ippel

Lieve mensen, ik wil jullie verzoeken om het gastenboek niet te gebruiken als forum of mailgelegenheid. Vragen kun je het beste sturen naar joke@novakarma.nl anders komen ze niet aan.

Met vriendelijke groet,

Arjan Ippel (man Joke)

Jelle Wils

Beste Emine,

Wij kennen elkaar niet, maar ook ik voel soms andere mensen aan. Gelukkig niet in de intensiteit die jij omschrijft, dat lijkt me ondraaglijk. Wat mij helpt is het beoefenen van yoga, qi gong en meditatie gericht op mijn fysieke lichaam. Simpelweg uitgebreid uitrekken tot je niet verder kan is al een simpele oefening om het bewustzijn in het lichaam te vergroten, alvorens met meditatie te starten. Dat zorgt er bij mij voor dat de "voelsprieten" naar binnen gaan (dat is overigens een visualisatie die daarbij kan helpen), zodat ik niet meer alles om mij heen oppik zonder dat ik kan filteren. Ik hoop dat je hier wat aan hebt want het doet mij pijn te zien dat je hier onder lijdt, alhoewel ik je niet ken gun ik dat namelijk niemand.

Met vriendelijke groet,
Jelle Wils

Jelle Wils

Beste Joke,

Wij hebben elkaar nog niet ontmoet, doch ik woon in de Vijfheerenlanden in Vianen. Ik hou me sinds enkele jaren met spiritualiteit bezig (reiki/qi gong/yoga) en heb gemerkt dat de meeste direct praktisch toepasbare kennis volgt uit gesprekken met andere ervaringsdeskundigen. Spiritualiteit is voor mij zowel hobby als noodzaak vanwege mijn hooggevoeligheid.

Ken je wellicht andere mensen die bij jou in de praktijk komen uit Vianen die ook de behoefte voelen om informatie uit te wisselen over bovengenoemde zaken? Ik denk dat zowel ik als een ander baad kan hebben bij dergelijk contact.

Met vriendelijke groet,
Jelle Wils

Emine

Beste Joke, ik heb dringend hulp nodig.
Heb contact gehad met een medium die hier kwam en ik ben paranormaal zei ze (wist ik al). Ik ben een trance medium zei ze. Ik raak heel snel in een trance al van kinds af aan. Vroeger was ik er bang voor. Maar nu niet meer. Ik krijg beelden door schrijf ze op teken ze en interpreteer niks, geef het de tijd en vertrouw op mijn gevoel (ik ben een HSP'er). En ze kloppen allemaal.
3 a 4 weken terug ben ik me er echt van bewust en het gaat heel goed met me. Alleen het ontwikkeld zich heeeeeeel snel.

Ik voel letterlijk de pijnen, verdriet, emoties aan van mensen. Dus ik visualiseer een blauwe spiraal om me heen om me te beschermen. Maar het wordt paars en ik zit er middenin en spiraal is net een tornado. Het is heel krachtig. en het geeft licht (energie) evil (spell backwards: live), geen slecht kan bij me komen.

ik heb een second opinion nodig.
Ik laat nu overgaan bij je. dan heb je mijn nummer 0633..... kan niet bellen nu

hoop dat je me wilt helpen.

Warme groet,

Emine

fren

Lieve joke
Je bent een mooie bijzondere vrouw met een te groot hart...
En je staat altijd voor iedereen klaar ????ook voor mijn gezin bedankt daarvoor.
Je website ziet er geweldig uit lieverd x

om privacy redenen wil ik anoniem blijven

Door veel nagedacht te hebben, en toch mijn sterke kant te hebben gevolgd, kwam ik op het idee om naar jou toe te gaan, ik ben zo blij dat ik door jou weer mezelf heb terug gevonden, door veel ellende in het verleden ben ik jaren onder behandeling geweest van psychiater, , door jou hulp ben ik weer op het goede pad gekomen naar mijzelf, ik moet er nog wel hard voor werken maar weet nu dat het goed komt, ik ben je zo dankbaar joke, dat ik bij jou ben terecht gekomen.

Anne Sterk

Lieve Joke, ik heb een heel warm en goed gevoel over gehouden aan mijn bezoek bij je. Zelf vind ik dat gek - we hadden het toch over niet zo leuke dingen maar het lijkt wel als of ik er nu meer vrede mee kan hebben. Ik voelde me direct in goede handen bij je en blij dat ik de afspraak gemaakt heb. Dank voor je geduld en voor je openheid.

Diana Touw

Met volle koffers belandde ik twee jaar geleden bij jou. Na 3 geslaagde, zeer nodige, regressies en "hard werken" samen met jou en jouw lieve, geduldige, goede, ondersteuning heb ik nu mijn koffers eindelijk, na bijna 52 jaar, geleegd en kan ik de wereld op een nieuwe manier tegemoet. Wat voelt dit opgeruimd en heerlijk luchtig! Lieve Joke, je bent heel bijzonder en ik ben je intens dankbaar!

Annette Buisman

Lieve Joke.
Gisteren was ik bij jou op de beurs in Rijswijk. Na heel lang wachten (wat een rij stond er), was ik eindelijk aan de beurt. Niet tevergeefs, want jij wees mij op alle punten waar ik vast zit en gaf mij daarbij de juiste weg in te slaan en oplossingen. Hartelijk dank voor jouw mooie en lieve energie.

Liefs, Annette.

Jayshri

Hi Joke,

Bedankt voor je liefdevolle en mooie begeleiding tijdens onze consult.

Ondanks al mijn onzekerheden in het leven, heb je me moed en kracht weten te geven. Dit heeft mij nu - ongeveer een jaar na onze consult - enorm geholpen.

Dat je nog meer mensen op de wereld mag helpen! =)

Natasja

Lieve Joke,

Ik ben afgelopen zaterdag bij je geweest met een vriendin.
Ik vond het erg prettig bij je.Ik wil je daar voor bedanken.
Ik moet wel zeggen dat ik in een hele moeilijke fase zit en dat mijn hoofd er vol van zit.
Ik ga daarom mijn man proberen over tehalen om regressie therapie tedoen.
Ik kan op deze manier niet verder met mijn man.

Bedankt voor je advies.
Liefs Natasja

Omata

Hay Lieverd, complimenten voor je mooie website en de mooie foto's er op. Jij bent een Top-Medium en een wijze vrouw.
Je mag veel mensen helpen hier op aarde.

Veel liefs,
Omata

Priscilla

Lieve Joke,

Nog een berichtje als aanvulling op mijn vorige. Het is nu twee weken geleden dat ik voor een medium consult bij je ben geweest. Ik ben er nog steeds vol van, wat een bijzondere ervaring. Ik was van tevoren best zenuwachtig, maar dat bleek nergens voor nodig. Je bent zo'n warme en fijne vrouw, dat ik me gelijk op m'n gemak voelde. Het contact met de andere zijde was werkelijk heel speciaal. De energie die ik voelde en de dingen die je doorkreeg en me wist te vertellen die niemand kon weten.. Ik heb nu een soort rust over me nu ik weet dat onze dierbaren niet weg zijn ook al zijn ze niet meer fysiek bij ons.

Dankjewel.

Priscilla

Lieve Joke,

Ik ben gisteren bij je langs geweest voor een consult en ik ben er nog vol van. Wat een mooie en fijne ervaring... heel bijzonder.

Heel erg bedankt.

Johanneke Martens

Lieve Joke. Afgelopen maanden ben ik diverse keren bij jou geweest. Bij jou kreeg ik de antwoorden en de steun die ik bij anderen niet kon vinden. In de afgelopen tijd is er dan ook erg veel veranderd op het financiële en arbeidsvlak. Ook in de liefde, hebben ik en mijn partner een nieuwe weg mogen inslaan. Hartelijk dank voor jou ontzettend goede en nuchtere hulp. Liefs, Johanneke.

Marjolein Gerritse

Lieve Joke, ik kwam bij jou op aanraden van een vriendin van mij. Mijn oma was plotseling overleden en ik had haar nog zoveel te vragen. Dankzij het consult bij jou en jouw zuivere contact met haar, ben ik nu weer gerust gesteld. Heel, heel erg bedankt hiervoor, ik zal je zeker bij anderen aanraden. Veel liefs, Marjolein.

Diana Touw

Lieve Joke,
Door de waardevolle, voor mij zo belangrijke, regressietherapie van 9 maart jl. heb ik van mijn psychiater een contra-indicatie gehad voor verdere therapie! Dit scheelt mij werkelijk zeker anderhalf jaar therapie! Het waren moeilijke "stukken" maar ik heb zoveel meer inzicht en hieruit heb ik mijn kracht voor dit leven gehaald...
Heel veel "valt" nu op zijn plaats..... Ik ben er nog niet, ik heb nog dingen uit te werken en als de tijd het aangeeft kom ik zeker voor een vervolg om hier nog sterker uit te komen! Dank je wel. Knuffel van Diana

Carola Steenhouwers

Hoi Joke en Arjan, wat een geweldige Valentijnsavond was dat gisteren. Ik en mijn vriendinnen hebben er erg veel van genoten. Joke, dank dat je mij zoveel moois hebt meegegeven om de relatie met m'n partner te verbeteren. Ik heb hem alles verteld en hij staat open voor veranderingen in onze communicatie. Ook hij wil geen ruzie meer, net als ik. We gaan hier wel uitkomen samen. Nogmaals bedankt. Trouwens...leuk stel zijn jullie! Liefs, Carola.

Tanja de Bok

Goedemorgen lieve Joke. Ik ben gisteren in Rijswijk bij jou geweest voor een consult. Via deze weg wil ik je graag bedanken voor de antwoorden die jij me gaf. Ook mijn partner René is nog steeds onder de indruk. Hij was ervoor erg sceptisch, maar hij is nu overtuigd dat er meer is. Hartelijk dank voor dit bijzondere consult. Liefs, Tanja de Bok.

Harold Mullekens

Goedendag beste Joke. Afgelopen vrijdag ben ik bij u op consult geweest. Ik wilde graag dat u contact zou maken met mijn overgrootmoeder. Wilde graag weten hoe zij terecht was gekomen en hoe het nu met haar is. Gelukkig kwam zij door en ik wil u dan ook bij deze bedanken voor al het mooie dat u door kreeg. Hartelijke groeten, Harold.

Annemarie van 't Hof

Lieve Joke, wat een mooie reading heb jij mij gegeven. Lekker nuchter en met een beetje humor erbij. Geweldig. Ben nu weer helemaal gerust gesteld voor wat betreft de verstandhouding met mijn oudste dochter. Heel erg bedankt en je ziet me zeker weer eens terug. Liefs, Annemarie.

Ellen Jansen

Lieve Joke, wat een mooie bijeenkomst was het vrijdagavond op 21-12. Ik vond je supergoed,
het was mooi om te zien en mee te maken!

Ferdy Meeuwissen

Beste Joke, ik wil je via deze weg heel erg bedanken voor het energetisch reinigen van mijn huisje. Ik heb nu niet het gevoel meer dat ik bekeken wordt. Ook voelt alles veel rustiger aan nu. Kan nu eindelijk aan de verbouwing beginnen zonder dwars gezeten te worden. Hartelijke groet, Ferdy.

marijke boekelman

Lieve joke ik weet dat je goede energie door geeft
en veel mensen help .
Mij heb je veel zelfbewustzijn gegeven .
Ik hoop dat veel mensen dat ook ondekken ga zo door. veel lievde met je nieuwe web site.

Caroline steensen

Hallo Lieve Joke, Wat fijn dat je me zo hebt geholpen. Ga niet vertellen waarover maar wel, je bent een kanjer. Nuchter to the point. Bedankt bedankt. Kusje Caroline

Natasha van der Linden

Hoi Joke, ik ben vrijdag bij jou geweest voor een reading. Wat jij mij kon doorgeven over mijn oma, vond ik zo ontroerend. Ik kon mijn tranen niet bedwingen, maar dat wist je al. Na die hevige emoties, voel ik me nu alweer een stuk beter. Dank je lieve Joke. Lieve groetjes, Natasha

Yolinde Derkssen

Goedemorgen lieve Joke. Op deze manier wil ik je graag ontzettend bedanken voor je geweldige consult. Nog niet eerder ben ik bij een medium geweest die me zoveel kan vertellen/doorkrijgt. Jij bent zo nuchter, liefdevol en straight to the point. Heel erg bedankt, kom zeker nog eens bij je. Liefs Yolinde.

Omata

Lieve schat, complimenten met je nieuwe website. Je helpt heel veel mensen met liefdevolle energie. Je bent zuiver en sterk. Wees dankbaar dat je veel mensen mag helpen hier op aarde.

Veel liefs,
Omata

Hetty,

Wat geweldig dat je eindelijk wat meer bekendheid aan je geweldige werk, met nieuwetijdskinderen gaat geven. Wij komen zeker en nemen sabastiaan mee.
Hoop dat veel mensen jou en je werk leren kennen en gebruik van mogen maken. Tot 11 november in Almere.
Hetty en sabastiaan

Trees Timmerman

Beste Joke, wat een mooie avond stuk voor stuk waren wij onder de indruk van jou boodschappen zuiver liefdevol en vooral helder.......veel succes met je werk een lieve groet Trees :-)

Harry van Zandwijk

Geachte Joke. Bedankt voor jouw zakelijke advies wat betreft mijn personeel. De werksfeer is nu stukken beter doordat een ieder nu beter communiceert. Dank voor je inspirerende managementtraining. Hartelijke groet, Harry van Zandwijk.

Diane van der Leeuwen

Hoi lieve Joke, ik wil jou via deze weg heel erg bedanken voor je mooie consult. Nog niet eerder heeft een medium mij zulke goede adviezen gegeven als jij. Liefs, Diane.

Trees Timmerman

Beste Joke ik hoor veel goede berichten over jou werk, graag wil ik een afspraak maken voor een privè avond met 10 pers. Zou graag contact met je op willen nemen voor een afspraak als het kan het liefs op maandagavond ik woon in A`foort........
mijn email luidt jaapentrees@hotmail.com
BVD. en misschien tot ziens!

Trishna

Lieve Joke! Dank je wel voor je warme en lieve consult, het heeft veel betekent voor mijn moeilijke situatie en heeft mij weer ademruimte gegeven. Voor mij ben je meer dan iemand die een consult geeft, als ik met je praat kan ik dat heel open doen en alsof ik met een goede vriendin aan het kletsen is, die je ook echt begrijpt en in je kan leven. Erg bedankt en je doet erg goed werk en helpt mensen uit een goed hart!

Constance

Lieve joke, Dank je wel voor de troost en fijne woorden. 1 ding is uitgekomen. Ben daar blij mee. Kom gauw weer op consult, kan je weer verder in je leven. Knuffel constance

Greet Rijnenburger

Lieve Joke, Dank voor het fijne consult. Ik weet nu zeker dat er mensen zijn die contact maken met overledenen. Wat jij mij vertelde van mijn zoontje wist niemand, alleen hij en ik. Ik heb zoveel troost gevonden om te weten dat het goed gaat met hem. Weet nu ook dat hij voortleeft. Mijn rouwverwerking kan nu opgelost gaan worden. Je bent goud waard. Wat een mooie gaven heb jij. Je bent lief en bijzonder. Kom gauw wer naar je toe.
Groetjes Greet.

Annebelle en Peter Romijn

Lieve Joke,
Gefeliciteerd met je prachtige website! Het heeft een Strak, Duidelijk en Frisse uitstraling.
Past bij je!


sonja vd broek

wat een mooie site is het geworden!

wens jullie heel veel geluk en plezier met de nieuwe cursussen en ikzelf kom eind van het jaar weer langs!

liefs sonja

miranda ippel

hoi joke/arjan, gefeliciteerd met je nieuwe site is erg mooi geworden, en enorm bedankt voor alle steun die je me de afgelopen tijd heb gegeven.

Liefs miranda

Dewi

Hoi Joke,
Ik ben al een aantal keer bij je op consult geweest en ik heb er altijd erg veel aan. Het helpt je verder te gaan en dingen een plek te geven. Ook heb ik met veel plezier cursus 1 gevolgd en kijk ernaar uit om in september met cursus 2 te beginnen!
Liefs Dewi

Denise Ploeg

Hoi lieve Joke,

Je nieuwe site is prachtig geworden! Hoop dat met jou ook alles goed gaat?! Wie weet bel ik je binnenkort weer eens voor een consult voor mezelf of vrienden/kennissen, want door jou vallen steeds alle puzzelstukjes weer op zijn plek en voel ik me altijd stukken beter. Je bent geweldig!

Liefs Denise

Annelies

Dag Joke,
Gisteren ben ik voor de eerste keer bij je geweest voor een reading. Het feit dat je al de dingen die mij bezig houden al benoemde gaven mij enorm veel rust. Ik ben ervan overtuigd dat ik met sommige dingen in de toekomst beter om kan (leren)

K.L

Hoi Joke, ik ben met onze dochter van 7 jaar
bij je geweest. En ik heb veel inzicht gekregen en van jou de bevestiging dat ze een nieuwetijds kind is. Dochterlief zei zelf wat fijn he mam dat we nu weten wat ik ben! We hebben een heel ontspannen kind e

A

Hallo Joke,

Ik ben bij jou geweest op de paranormale beurs in Rijswijk samen met mijn jongere zusjes en vond het heel fijn om een gesprek met jou te hebben. Zat met een aantal vragen en jij hebt deze voor mij beantwoord. Hoop dat alles uitkomt wat je

A.Moz

Hallo Joke, dankzij jou werk ik nu vanuit mijn gevoel en loopt mijn bedrijf nu stukken beter. ook krijg ik meer respect van mijn werknemers. Dank hiervoor, A.Moz

Ellen Maasland

Hoi Joke, bedankt voor je veelzeggende reading. Geweldig ook die slapende boeddha die ik van je gekocht heb, staat mooi in de tuin. M'n vriendin wil e nu ook een. Heb je er nog?
Liefs,Ellen

Marga

Goedenavond, ik ben Marga. Ik wil je nog bedanken voor het fijne gesprek wat we hebben gehad, het deed me heel erg goed, en ook ben ik heel erg blij met de gekochte ring en Bhoedha hanger, ik wens je nog een fijn weekend en ik hoor nog van je, lieve groet

Joke

beste joke een goeie maand geleden zijn me dochter en ik bij je geweest op de vraag of ze zwanger was kreeg je niet direct antwoord wel kreeg je door dat je nog een kaart moest trekken dat was het kind kaart je vroeg of we het lieten weten nou ze is zwang

Marie-Jose

Dank je voor de reading Joke. Zoals je aan het begin al zei, ik wist de oplossing al.

met lieve groet,

Marie-José


Joke Roep

Hoi Joke,
Het ziet er goed uit, de nieuwe uitleg m.b.t. de cursussen! Helaas a.s. donderdag niet van de partij i.v.m. bevalling morgen, maar jullie denken vast wel aan mij! Ria belde gister zelfs op, hartstikke lief en attent! Doe je ze de groeten a.s.

Paul

hoi joke, vond het erg indrukwekkend hoe je afgelopen zondag mij een reading gaf in Rijswijk, heb er heel veel aan gehad ,bedankt daarvoor!!!

Jopie

Natuurlijk kan ik niet achterblijven om hier even iets te zeggen! Joke, ik vind jou een fantastisch mens, je hebt zo ontzettend veel voor mij gedaan en daar ben ik je erg dankbaar voor!! Ik zal je zeker nog wel weer eens nodig hebben, dus wij zien elkaar

S&K

Hallo Joke,
Bijna twee jaar geleden heb je ons omschreven en voorspeld hoe ons werk en onze werkomgeving er uit gaat zien. In december hebben we een ruimte beschikbaar gekregen die tot in detail met jouw beschrijving overeenkomt. De activiteiten die je

Jolanda

Hoi Joke,
Gisteren ben ik bij U geweest.
Ik wil U enorm bedanken!
De tijd zal het allemaal leren, hoe de toekomst eruit zal gaan zien. Maar ik ben weer positief!!!!

Joke

hoi met joke het is ff geleden was met een vriendin en schoondochter in de grote kerk bij je we hadden het nog even over me dochter die zwanger is het word inderdaad een jongen en alles gaat goed ze verwachten het rond 19 januari groetjes joke

Mala

Beste Joke,
vandaag ben ik bij u op consult geweest, wat mij heel goed heeft gedaan.
U heeft de moeite genomen om mij toch veel informatie door te geven.
Heel erg bedankt dat ik u geen geld gevraagd heeft, dat is iets wat ik nooit zal vergeten.
U

Ramon/Chantal


Hallo lieve mensen,

Wat een mooie site!!

Liefs Ramon en Chantal


Anita

hai hai Joke
ik wilde vertellen dat je kaartje wat je voor mij ,met positieve energie hebt gemaakt, geweldig werkt. Ik ben er goed van opgeknapt, wist niet dat een kaartje zoveel hulp kan bieden. Zou willen dat iedereen zo een visite kaartje van jou hee

Bodhi

hallo lieve mensen, mooi gedaan, complimenten, groetjes Bodhi.

Mariette

Mariette


Hoi Joke,

Hoe gaat het? Vond het weer ontzettend gezellig en leuk om je weer te zien. Ik ga dat er zeker inhouden, een keer in de twee jaar op bezoek komen voor een reading want geeft toch weer een stuk rust om te weten dat alles goe

Andrea Huisman

Lieve Joke, heel erg veel dank voor je hulp bij Gerard. We kunnen nu beter met elkaar praten en onze relatie heeft weer een boost gekregen.
Ook namens Gerard hartelijk dank !!

Frits Boersma

Beste Joke, via deze weg wil ik je bedanken voor de reading afgelopen zaterdag. Ben veel te weten gekomen en ben nu gerustgesteld v.w.b. de toekomst. Dank u.

Tamara van der Stelt

Dag Joke,

Afgelopen zondag (3 juni) was ik bij jou op de beurs in Rijswijk. Moest lang wachten voor ik aan de beurt was, want het was erg druk bij je. Uiteindelijk toch bij je kunnen aanschuiven en een geweldige reading van je gehad. De dingen die je

Ellen (Int. 4)

Lieve Joke,
Gefeliciteerd met je nieuwe website. Ik vind de site erg kleurrijk en uitnodigend om op te kijken. Heel erg mooi geworden! Ik wens je er heel veel geluk en succes mee!
Liefs Ellen

Veronica

Hoi Joke,

Gefeliciteerd met je nieuwe website. Hij is erg mooi geworden.

Veel succes!

Gr Veronica (Int 4)Joanne

Lieve Joke,

Proficiat met je nieuwe website: overzichtelijk, informatief en uitnodigend!

Succes en veel liefs,

Joanne, I.O. 4

Natasja d. B.

Lieve Joke,

Mooie nieuwe site, heel overzichtelijk en informatief. Klasse foto; stralend, positief en liefdevol, zoals als je bent!

Ik wens je heel veel succes en plezier, nu en voor altijd.

Veel liefs,
Natasja (Int 4)

Arjan Ippel

Hey liefje, gefeliciteerd met je nieuwe site.
Mooie lay-out en goede running.
Veel succes ermee!!

Jaap

Hoi Joke,
Veel plezier met je nieuwe website.